Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r67809ultr/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1422

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r67809ultr/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r67809ultr/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r67809ultr/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/r67809ultr/public_html/wp-content/plugins/booked/booked.php on line 372
Curățarea și îngrijirea canapelelor și a fotoliilor

Curățarea și îngrijirea canapelelor și a fotoliilor

Canapeaua este locul preferat din casă pentru relaxare, a celor mai mulți oameni. Citești, te uiți la TV, stai cu prietenii la o cafea sau un vin, ori pur și simplu o folosești pentru a te relaxa imediat ce ai ajuns de la serviciu. Petrecând atât de mult timp aici, trebuie să o alegi cu grijă pentru a te bucura cât mai mult timp de confortul pe care ți-l oferă. Ține cont atunci când mergi la cumpărături pentru a-ți mobila casa, nu numai de design, ci și de cât de des o vei utiliza. Alege o canapea confortabilă și pe cât posibil rezistentă la murdărie.

Multora le plac culorile deschise și își achiziționează mobilier și canapele albe sau în nuanțe deschise de crem, roz etc promițându-și să aibă grijă de aspectul lor și să le îngrijească corespunzător. Oricâtă grijă ai avea, accidentele se întâmplă: un pahar de vin vărsat de un prieten, ceașca de cafea răsturnată chiar de tine din neatenție sau oboseală etc.

Iată câteva sfaturi utile pentru a îngriji canapelele din materiale prețioase:

  • Aspiră praful săptămânal

Chiar dacă uneori nu se vede, praful se depune și pe canapea. Folosește accesoriul special de la aspirator pentru a o curăța și insistă în zona cusăturilor și a îmbinărilor.

  • Păstrează forma pernelor

Evită uzarea pernelor decorative prin întoarcerea lor săptămânal, scuturarea pentru păstrarea formei sau chiar modificarea locurilor în care stau de obicei. Dacă au huse, spală-le periodic în mașina de spălat la un program potrivit.

  • Folosește cuverturi

Chiar dacă nu îți dorești să o acoperi, poți folosi măcar ocazional o husă specială sau o cuvertură, în special când ai invitați.

  • Nu amplasa canapeaua unde bate soarele

Atunci când îi stabilești locul în casă, asigură-te că nu o expui direct în razele soarelui, deoarece razele UV deteriorează și decolorează țesăturile pe termen lung.

  • Folosește produse speciale pentru îngrijire

Pentru curățarea periodică sau pentru a scăpa de petele apărute, folosește soluții speciale pentru tipul de tapițerie pe care o are. Nu folosi soluții abrazive și mai ales nu folosi multă apă, deoarce se usucă greu și te poți confrunta apoi cu mucegaiul.

  • Oferă-i o curățare profesională

Dacă ții la canapelele tale, apelează periodic la curățare profesională! Praful și petele vor fi îndepărate în profunzime, iar canapeaua ta va arăta impecabil pentru mult timp!

Hartă site

Ultra Clean© 2021. Toate drepturile rezervate.